Voisin taas kirjoittaa pitkän litanian rakkaan kotikaupunkimme päivystyksen tapahtumista, mutta hitto soikoon en jaksa. Antipatiat mummoja kohtaan heräilivät kuitenkin taas jossakin heidän sekoitettuaan koko jonotusjärjestelmän painelemalla vuoronumerolaitteen nappia oikein huolellisesti.
Viikonloppu meni viihteen merkeissä, kävin matkustamassa Länsi-Suomen suunnassa ja villiintymässä siellä yöelämään, josta vihdoin ja viimein sunnuntai-aamuna kello kahdeksan aikaan pääsin sammumaan vierashuoneeseen pieni kissanpentu seuranani, joka herättelikin sitten vähän väliä mylläämällä itsensä samaan petiin tai leikkimällä suhteellisen kovaäänisesti. Ihmeen vähällä kuitenkin pääsin krapulaa ajatellen vaikken nukkunutkaan muutamaa tuntia kauempaa ja senkin ajan erittäin katkonaisesti. Juhlijakumppanini neiti M sen sijaan istui wc-pöntön ääressä vielä iltapäivällä ja säälin häntä kovasti aina kun jaksoin kohottaa päätäni sohvannurkasta.
Illan kulusta ei mitään sen ihmeempää, monta tequilaa meni ja valkovenäläisetkin maksoivat vaan 2,50 euroa. Dj vastasi biisitoiveisiimme eri tavalla joka kerta kun kävimme toivomassa ja loppujen lopuksi emme kuulleet mitään mitä olisimme halunneet. Paljon eri ihmisiä tapasin ja kovasti juttelin, itse keskustelusta en kyllä muista juurikaan mitään. Ajauduttuamme pilkun jälkeen pihalle eräs sitkeä mieshenkilö näki silmistäni etten ole onnellinen nykyisessä parisuhteessani ja kaikin voimin itseään alkoi tarjoamaan. Kun sen verran sain irtaannuttua tästä selvännäkijästä että pääsin siirtymään kadun toiselle puolelle hän lauloi sydäntäriipaisevasti otteen biisistä "Hei älä mee tai viet multa kaiken.." jälkeeni. Neiti M pääsi irtaantumaan sopivasti omasta miesseurastaan ja kun selvännäkijä lähti ylittämään katua saimme napattua taksin lennosta ja jätimme pojat kyydistä. Loppuillan kulkuun kuuluikin sitten laskuhumalaan liittyviä tyypillisiä tapahtumia. *Janosch