Täytyy sanoa, että vapusta toipuminen se vasta kauan kestikin. Fyysisesti selvittiin parilla päivällä, mutta henkinen puoli onkin ollut ihan toinen juttu. Sanotaan nyt vaikka näin, että vappuna meni katki kaksi ihmissuhdetta, mutta jollain oudolla tavalla olen saamassa kaksi ihmissuhdetta tilalle. Ajattelin kerrankin juhlia pelkän siiderin voimalla, ilman sen suurempaa koskemista kirkkaisiin ja kuinkas sitten kävikään.. Muisti pätkii edelleen paikoitellen, ja sain jonkun Dr.Phil avautumiskohtauksen... Tosin itsensä peliin pistäminen synnytti nämä uudet ihmissuhdekäänteet. Se ei välttämättä ole ollenkaan huono asia vaikka ensin niin luulinkin.

Lisääntymisasiat ovat olleet ihan jäissä kiitos ehkäisypillereiden aiheuttaman hormoonihäiriön. Nyt pitäisi alkaa kaiken olla taas kunnossa, joten katsotaan mitä tapahtuu.. Ehkä tässä on meneillään jonkinlainen henkisen kasvun kausi. Tuntuu, että elämä on jonkinlaisessa murros/käännöskohdassa. Kaikenlaista ympärillä tapahtuu, mutta itse huomaa olevansa jossain ulkopuolella koko ajan. Toivottavasti pää selkenee pian.

Olen nähnyt todella sekavia unia. Melkein joka yö painajaisia, mutta mahtunut on väliin hyviäkin pätkiä. Olen pohtinut paljon haavettani omasta kirjasta ja miettinyt miten lähtisin viemään sitä eteenpäin vai onko vieläkään sen aika. Viime yönä sitten unessani Tommy Tabermann ja Jari Tervo olivat käymässä vanhempieni luona vierailulla (en todellakaan tiedä miten ja miksi) ja kysyin herra Tervolta kannattaisiko minun osallistua jonnekkin kirjoittajakursseille ja minne. Harmittaa aika lailla etten muista hänen vinkeistään mitään muuta kuin sen, ettei Orivedelle kannata ainakaan mennä paikan kalleuden vuoksi. Täytyy kai mennä paikan sivuille katsomaan kuinka kallista se loppujen lopuksi onkaan..

                                              kirja.jpg

 Nyt kiirehdin takaisin töihin, kun tässä lintsailen ja koneella istuskelen vaan.  *Janosch